keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Yksi blokki vaan

Viimeviikonloppu meni (koti)töiden merkeissä, joten paljoa uutta näytettävää ei ole. Dear Jane tunnit alkoivat ja tässä vuoden ensimmäinen tunnilla tehty blokki. Jos ihmettelet reunoja, niin niissä on puolen tuuman "sauma/leikkuuvara" opettajan ohjeiden mukaan. Vähän aiheuttaa päänvaivaa että miten lasketaan reunan koko jotta ylimääräinen määrä tulisi huomioon. Kankaana on yksi uusista kankaista.


Onneksi ensiviikonloppuna pääsen Päivölään ompelemaan hyvässä seurassa Hannelen opissa. Olenkin miettinyt ankarasta mitä ihmeen kankaita sitä ottaisi mukaan. Muille annan vinkin että ota kaikki mukaan mitä autoon mahtuun. Itse joudun vähän rajoittamaan kun autoon ei mahdu kaikki mitä kotoa löytyy.

PS Esther Aliu aloitti uuden BOM projektin, Oma's blues. Tässä näyttää olevan tulossa kivoja blokkeja. Ja minunhan ei pitänyt aloittaa mitäään uutta ennenkuin joku vanha on valmis :)2 kommenttia:

  1. Kiva tuollainen viikonlopun kurssi, olisi kiva joskus osallistua ja nähdä livenä bloggaajia ja muita tilkkuilijoita, nyt en voinut osallistua.
    Mukavaa tilkkuiluviikonloppua:) Kaunis blokki!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paketista! Ja ylimääräisetä kristallista, nyt on mistä tehdä. Kaunis blokki ja käyn kurkkaamassa tuota linkkiä.

    VastaaPoista