keskiviikko 14. tammikuuta 2015

kerta kiellon päälle

Minunhan piti siis jättää nämä Cabot Cuties blokit myöhempään kevääseen, mutta jostain syystä huomaisin pistelevän näitä kukkia. Ilmeisesti terapeuttista vaihtelua vävykokelaan villasukkien neulontaan.Eilen päätin vähän hemmotella itseäni kun olin viikonloppuna ollut taas sairaana. Samalla reissulla kun hain Rikun kipulääkkeitä, pistäydyin Eurokankaassa. Tämmöinen ihana paksutrikoo löytyi, kankaasta tulee joskus kerhomekko. Samaten käteen tarttui pari reproduction kangasta, mutta muuten heidän käsityöpuuvilla valikoimansa oli aika surkea. Kannattaa tehdä tilkkuostokset alan liikkeessä, joissa useissa on nyt vielä ale, kuten esim täällä.

3 kommenttia:

 1. Ymmärrän pistelyintosi, vävykokelaiden jalat saattavat olla kovin suuriakin vielä ja kaksi kappaletta. Se on aika paljon sukkaa tehtäväksi. Hyvin huomaamaton tuo mainos, ihan hymyilyttää : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, vävykokelaan sukat ovat kokoa 45 ja vähän alkoi tympiä neulonta. nyt ne on onneksi valmiit.

   Poista
 2. Noinhan sen menee, aina joku juttu jää päälle ja vaikka on päättänyt keskittyä muihin asioihin, ei voi sitä jättää. Ihailtavasti näytät kuuluvan ns. tyylinsä löytäneisiin ja pysyt siinä. Söpöt kukkablokit.

  VastaaPoista