maanantai 5. tammikuuta 2015

Paluu arkeen - Jane Austen blokkeja

Joulun pyhät menivät kuten menivät, minun osaltani vähän penkinalle. Viikonloppuna sain vähän ommeltua, 3 uutta Jane Austen blokkia.


ison osan eilisestä ompeluajastani etsiskelin näitten blokkien ohjeita. Olen ihan varmasti tulostanut  ne kaikki, kun ne on pitänyt kutistaa alkuperäisistä 12 tuumasta 9 tuumaan. En tiedä, käykö muillekin näin, mutta jonnekin hukka nimiseen paikkaan olivat ohjeet joutuneet.  Sen sijaan löysin nivaska kaupalla cabot cuties ohjeita, työ jonka olen laittanut nyt jäähylle odottamaan että Austen blokit saadaan alta pois.  Onneksi ohjeet ovat tallessa EQ ohjelmassani josta saan ne kyllä uudestaan tulostettua. Nyt tietysti kun olen tulostanut ne uudestaan, vanhat paperit tulevat vastaan jo kotiovella :)

4 kommenttia:

 1. Kauniita juttuja ja vallankin tuo eka.

  VastaaPoista
 2. Vuosi alkoi hempukoilla väreillä! No eipä ne muutkaan ole mitään räikeitä blokkeja olleet, mutta nämä näyttää entistäkin romanttisemmilta.

  VastaaPoista
 3. Tykkään kovasti blokkien pehmeistä väreistä!

  VastaaPoista
 4. Niin se on, että osa ajasta menee ohjeiden etsimiseen ja sitten löydät ne jostain ihan puolivahingossa kun et niitä tarvitse:
  Kauniita blokkeja ihanan romanttisen värisiä!

  VastaaPoista