maanantai 12. tammikuuta 2015

Lisää Austen blokkeja

Pitänee aloittaa loppukiri. Alle 10 jäljellä näistä Jane Austen blokeista Tässä 2 uutta viimeviikolta.Kuvissä värit eivät ole ihan kohdallaan, sitä se lampunvalossa kuvaaminen tuottaa. Sain lopulta kaivettuakin ne puuttuvat ohjeet kun selaisin koko austen blogin läpi ja tsekkasin mitkä blokit olin tehnyt ja mistä ohje oli kateissa.


Dear Jane rintamalla on taasen ollut hiljaista. Minulla oli tavoitteena tehdä joulutauon aikana 3 uutta blokkia, mutta tähän mennessä niitä on tullut tasan 1. Kurssi alkaa ylihuomenna taas, onneksi. Blokeista on jäljellä enää vaikeita tai tosivaikeita. 


Päivölästä vielä sen verran että viikonloppukurssi järjestetään, vaikkei osallistujia olisikaan täydet minimäärät. Mutta kuulemma uusia on ilmoittautunut mukaan, mikä on hienoa.


3 kommenttia:

  1. Oot niin romanttinen tilkkuilija että. Austenit ovat nättejä ja hempeitä. Kiitos kirjamyynti kannustuksesta. Laitan blogiin myyntiin myös sellaisia, joita en ole muualla tarjonnut koskaan. Kierrätyskeskukseen ei tilkkukirjojen kanssa tarvinne turvautua. Yritän vain karsia hieman. Huonojen romaanien kohdalla paperinkeräyslaatikko on vaivattomin vaihtoehto. Kierrätyskeskus on ehkä jossain, muttta ei meillä päin.

    VastaaPoista
  2. nyt on niinhempeitä, että! Pikkukuvassa näytti siltä, että olet kuvannut kovassa lumisateesa.

    VastaaPoista
  3. Ihania romanttisia blokkeja, sopivat hyvin piteneviin päiviin ja tammikuuhun!

    VastaaPoista