perjantai 16. tammikuuta 2015

Kirjontakuvia

Perustin  joku aika sitten Pinterest-tilin ja siellä pinterest maailmassa surffaillessani löysin 2 kivaaa  kirjontakuvaa. PInterest on minulle ihan outo maailma, osaan surffailla, mutta siinä se sitten on.Lopuksi kaikille himosiivoojille viikonlopun vinkki :)


Kiitos kaikista kommenteista. Niitä on aina yhtä kiva lukea.

5 kommenttia:

 1. Arvaa mitä. Korjatun näön takia näen kaikki roskat ja tahrat, joista en vielä viime viikolla tiennyt mitään. Nyt olen imuroinut ja pessyt paikkoja. Jokohan ottaisin ompelukoneen esille. Södet kirjontakuvat. Pinterest ei kuulu myöskään minun osaamisalueisiini.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat olet löytänyt - samoin tuo viikonlopun vinkki on loistava! Pinterestiin olen ihan vallan tykästynyt, käytän sitä jatkuvasti: sinne on helppo koota talteen aineistoa, johon haluaa myöhemmin palata. Ei tarvitse enää rakennella pitkiä linkkilistoja, joista ei jälkeenpäin näe, että mihin ne liittyivät. Eikä selaimen suosikkejakaan tarvitse, kun Pinterestistä pääsee kuvan kautta porautumaan blogikirjoituksiin, joista on kuvat "pinnannut" :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia olet löytänyt ja kiva viikonlopun vinkki!
  Olen myös ihastunut samoista syistä kun Hannelekin Pinterestiin, sitä on helppo käyttää ja helppo koota kaikkea tarvittavaa, mihin voi myöhemmin palata. Siellä on kiva selailla ja saada inspiraatiota kuten näistä blogeistakin:)

  VastaaPoista
 4. Mukavat kuvat ja sinulle oikein sopivat. Sama juttu osaan selata, mutta siihen taidot loppuvat, joten oppia on haettava.
  Terveisin

  marjporiitta

  VastaaPoista
 5. Hauskat kuvat! En taida tuhlata vapaapäiviä siivoiluun, mutta jo saisin vaihtaa ompeluhuoneen ja makkarin paikkoja, ryhtyisin toimeen heti. Makkari on isompi eli parempi.

  VastaaPoista