keskiviikko 14. helmikuuta 2018

ystävänpäivän kuulumiset

Ihanaa ystävänpäivää.  Kukkaistervehdyksen sijaan laitan näytille Mill Works työn.  ( siinä on jopa useampi kukkakoriblokki) Vielä reunakaitaleet niin päästään tikkausvalmisteluihin.


Vaateompelussa tein kurssilla paitapuseron. Sävy on oikeasti harmaa, mutta kamera väänsi tämän näin kirjavaksi.  Hauska ja helpohko malli syksyn Ottobre lehdestä.


Vuoden ensimmäinen uusi työ on Quiltamanian mystery 2018, Bathwick, jonka on suunnitellut australialainen Karen Styles.  Kuvassa näytti helpolta mutta nuo viistotut kulmat tuuman kaitaleisiin meinasi vielä hermot. Onneksi löysin youtubesta videon aiheesta, jossa oli todella yksinkertainen kikka kuin ne ommellaan. Blokki ei ole vielä ihan valmis, valkoiseen reunaan tulee vielä paljon hexagoneja ja sydämiä lisää applikoitavaksi.


Samalla jatkoin hermolepohoitona näitä Stonefield blokkeja. valitsin tarkoituksella hyvin helpot blokit. Nyt niitäkin on sitten 2 uutta lisää valmiina. 3 kommenttia:

  1. Silmät pyöreinä ihailen aikaansaannoksiasi. Upeita töitä.

    VastaaPoista
  2. Silmät on täälläkin pyöreinä ja pää ihmeissään kun katselee ompeluksiasi!!

    VastaaPoista
  3. Mill Works on aivan ihana! Tykkään väreistä paljon ja lopputulos on erilaisista blokeista huolimatta tosi rauhallinen.

    VastaaPoista