perjantai 2. helmikuuta 2018

Laukkukurssilla ja blokkeja

Pari viikkoa sitten Vantaan tilkkutiiraajat järjestivät laukkukurssin Vantaalla, opettajanaan Lilian Torkko Vaasasta.  Saimme etukäteen valita laukkuvalikoimasta että mitä tehdään. Näin on helpompi varautua materiaaleihinkin. KIitos vielä kerran kaikkille osallistujille, että saatiin kurssi järjestymään ! Lilianille erityiskiitokset kärsivällisyydestä .

Minulla oli valmiina tämmöinen japanilainen pujottelublokki. Päätin käyttää sen ensimmäiseen laukkuun, jota teinkin sitten melkein koko viikonlopun. SIsätaskujen tekemiseen meni yllättävän kauan aikaa, mutta nyt laukku on valmis .Toista laukkua, Marilyniä en saanut alkua pidemmälle. Rikun muistoksi laitoin tämmöisen terrierin kuvan. Tämä nyt odottaa aloitettujen pinossa valmistumista.


Jossain välissä ehdin tekemään nämä viimeiset blokit Mill Works peittoon. Nyt on kaikki 25 blokkia tehty ja olen iltakaudet vaan yhdistänyt blokkeja välikaitaleilla. Yllättävän hidasta hommaa sekin.Alla kuvattu tähti on applikaatioblokki, joita pitää tehdä 12 samanlaista Brinton Hall peittoon. Minulla on taisteltuna valmiina 2 ja puoli. Nuo kapeat sakarat on tosi haastavia. Ehkä sitten se viimeinen mahdollisesti sujuu helposti : D


PS. Kiitos kaikille kommentoijille Niitä on aina hauska lukea. 

5 kommenttia:

 1. Paljon kaunista olet saanut aikaan :)

  VastaaPoista
 2. Pujottelutyö sopii täydellisesti laukun kylkeen. Upea tuli. Hurjan vaikeita kaikki tekemäsi blokit. Lopputuloksesta taitaa kuitenkin tulla vaivan arvoinen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Minna että kutsuitte minut kurssia pitämään, oli hurjan kiva viikonloppu ♥ ♥ ♥
  Mahtavia blokkeja olet tehnyt ja mitkä kankaat!!!!! Noista tulee upea peitto.

  VastaaPoista
 4. Kauniit värit blokeissa. Laukku on aivan ihana ja tuo punottu sivu on tosi upea!

  VastaaPoista
 5. Upean laukun olet tehnyt, pujottelutyö sopii oikein hyvin tähän laukkuun! Ihania blokkeja. Liliani on superhyvä opettaja!

  VastaaPoista