maanantai 3. helmikuuta 2014

Perinnettärien salaisuus


jatkui tällä L blokilla. Aikaa meni tähänkin varmaan se 3 tuntia tai enemmän, mutta valmis blokki on sentään kooltaan 12 tuumaa. Dear Jane blokeista sen verran etten minä suinkaan keksi itse niitä nikseja vaan opettaja, Anna H.  Jos pitäisi itse keksiä keinot, niin työ edistyisi vieläkin hitaammin. Kiitos kaikista kommenteistanne, niitä on kiva  lukea.

Lauantaina kävimme Maaritin kanssa kankaanhakureissulla Hämeessä ja samalla poikkesimme Wetterhoffissa.Ostin 2 kerää ihanan tuntuista silkkivillaa, Sivillaa ja uudet sukkapuikot ( edellisistä meni yksi poikki kun istuin niiden päälle, nyt on siis todistettu ettei ruusupuiset 2,5mm puikot kestä yli 60 kg painoa... ), kivoja puunappeja sekä hauskoja kortteja ystävänpäivää varten.4 kommenttia:

 1. Huh-heijaa! Sinulla on hirmuinen kärsivällisyys. Pidän tähtiblokeista, mutta en oikein jaksa niitä itse tehdä.

  VastaaPoista
 2. Komea tähtiblokki. Jos Marle ihmettelee tähtiblokin jaksamista, niin minulle nuo mysteerit ja BOMit ovat sellaisia, että en kestäisi odotella seuraavaa ohjetta. Edustat ihailtavaa sitkeyttä.

  VastaaPoista
 3. Hieno blokkimalli! Taitaa olla hiukan liikaa sakaroita minun taidoilleni ja kärsivällisyydelleni

  VastaaPoista
 4. Upea tähtiblokki. Ei ole mennyt hukkaan ne kolme tuntia, jotka olet tuon tekemiseen käyttänyt. Luulen, että siinä on minullekin liikaa sakaroita.

  VastaaPoista