maanantai 17. helmikuuta 2014

Hömppäkurssilla

Eilen oli taasen kiltasunnuntai ja Maarit piti meille hömppäkurssia. Sai valita halusiko ommella Zakka-pehmoeläimiä vai tehdä tilkkukorin. Valitsin jälkimmäisen, koska tuttavapiiriini ei kuulu pieniä lapsia, jotka olisivat voineet leikkiä sitten näillä vekkuleilla Zakka-eläimillä.

Kori on oikeasti aika pieni, mutta palasia suurentamalla saa vaikka kunnon kassin.

 Loppuajan käytin näihin blokkeihen, joista tulee vauvanpeitto ( vaikkei edelleenkään ole niitä pikkuisia tuttavapiirissä). Valmis työ tulee taas messusomistukseksi ja vähän tulee kiirettä kun messuihin on aikaa alle 2 viikkoa. Mutta sitä vartenhan viimetinka on keksitty että saadaan jotain ajoissa valmiiksi :)

4 kommenttia:

 1. Onpa kivaa tuo pupu/siilikangas, samoin oravat! Täytyy kurkkia olisiko niitä kaupassasi - veljenpoika tulee isäksi kesällä, ja vauvalle pitäisi jotain kehittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei kukaan halua messuilla ostaa mukaansa, voin myydä sinulle :) kankaat löytyy kaupastani. ihan ekopuuvillaa ja kivat pirtsakat värit.

   Poista
 2. Söpöjä kankaita lapsekkaille. Tulen varmaan käymään ja katsomaan minkälainen peitosta tuli. Tarvitsen liimaharsoa, vaikka metrin.

  VastaaPoista
 3. Tilkkukori on kiva ja siinä on hyvä säilytellä vaikka kankaita tai kekseneräisiä töitä! Söpöt kankaat tulevassa peitossa!

  VastaaPoista