tiistai 21. tammikuuta 2020

Täällä ollaan

Täällä ollaan taas, pitkän bloggaustauon jälkeen. Taukooni on syynä tämä iloinen vekkuli perheenjäsen Simo, joka on pitänyt minut otteessaan yli puolitoista vuotta.


Simoa ei ole voinut jättää yksin vapaaksi taloon, ellei ole halunnut uutta sisustusta, ennenkuin nyt. Joten koneella en ole juurikaan päässyt ompelemaan. 

Olen keskittynyt tekemään tätä kuningatar Viktorian 50-vuotis hallituskauden kunniaksi tehtyä "Coverlet'ä". Tämä tehdään täysin käsin , EPP menetelmällä.  Peiton oli koonnut ja ohjeistanut uudestaan alkuperäisestä työstä Petra Prins, jonka kurssilla olin. Keskusta on valmis ja seuraava kierros on vaiheessa. Näitä allaolevia hexagon-rosetteja tarvitaan yhteensä 18 kpl. Niitä on nyt tehtynä noin puolet. Kankaina käytän kaikkia aarteita mitä omista kätköistä löytyy ja myös kauppani reproduction-mallistoja.


8 kommenttia:

 1. Nostan hattua ja korkealle, mahtavaa käsin ompelua! Ei onnistuisi minulta. Kuinkahan hieno tuosta tuleekaan:)
  Toivottavasti Simo malttaa antaa hiukan aikaa sulle että ehdit kirjoittelemaan jatkossakin tänne. Minä kyllä luen mielelläni blogeja vaikka facea ja instaakin tulee seurattua ja käytettyä.

  VastaaPoista
 2. Turhankaan näköinen herra on pitänyt sinua pihdeissään. Aina on asiat pistettävä tärkeysjärjestykseen. Upean näköinen työ tekeillä. Hyvää vuotta 2020 Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Tulee kyllä niin hieno, ihanat värit!
  Simokin tykkää hexagon roseteista, ihan selvästi:)

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis työ ja suloinen koiruli.

  VastaaPoista