tiistai 24. lokakuuta 2017

Mill Works etenee

Hankin tämän valmiin kuukauden blokkityön joskus jo muutama vuosi sitten.  Mill works on vaan edistynyt aina muistaessani.( välillä olen totaalisesti unohtanut että tämmöinenkin on kesken)  Nyt sain taasen tehtyä parit blokit lisää.  Kaikkiaan tulee 25 kpl  12 tuuman blokkia. Laskin että valmiina tästä saa kivan  parisängyn peiton.  Nyt on valmiina 16 blokkia. Ja jäljellä tietysti ne kaikkein työläimmät.Vanha ompelukoneeni on ollut usein in huollossa ja lopulta kiikutin ihan muualle huoltoon. Samaisesta paikasta sitten tarttui mukaan tämä uusi kone, pahvi. Tällä sain ommeltua yllä kuvatut blokit valmiiksi kasaan. Tilkusta asiaa -FB ryhmään kirjoitin enemmänkin tästä uudesta koneesta.  Jatkossa vanha Berninani pysyy kotona ja tämä uudempi vuorostaan on sitten matkakone.  5 kommenttia:

 1. Upeita blokkeja ja kauniit värit. Luin konejuttusi FB:stä, koska pikkuhiljaa mietin uuden koneen hankkimista.

  VastaaPoista
 2. Upeita blokkeja! Tulee kaunis työ. Onnea uudelle koneelle!

  VastaaPoista
 3. Hienoja blokkeja. Jatka uudesta koneestasi raportoimista. Koneen vaihtaminen askarruttaa monia. Pfaffit ovat todella suosittuja tilkkuilijoiden keskuudessa.

  VastaaPoista
 4. Kauniita blokkeja! Lohdullista, että muutkin unohtavat välillä työnsä lepäämään. Tästä tulee hieno! Onnea uudelle koneelle!

  VastaaPoista
 5. Tuosta tulee ihastuttava tilkkupeitto! <3 Ja toivottavasti uusi koneesi palvelee Sinua hyvin.
  ps. Kirjoitin kysymyksen lehmäpeitosta blogisi postaukseen, jonka olet tehnyt 12.8.2012.
  Sari

  VastaaPoista