perjantai 3. kesäkuuta 2016

Round Robin 1 ja puoli ja vähän muutakin

Jätin hexagonit hetkeksi syrjään. Niska ei oikein tykännyt. Palasin siis tämän Round Robin keskusblokin pariin. Kun olin saanut mittailtua lehtien paikat ja harsittua ne edes sinnepäin, oli mukavan rentouttavaa ommella ne kunnolla kiinni. Ja koska kuukin taas vaihtui aloitin tekemään näitä ommeltavia blokkia. Ensimmäiset kolme ovat ne kaikkien helpoimmat. Vielä toiset 3 , niin voin laittaa Perinnättärille ohjeita.

 

Ilmat ovat olleet niin ihania että sisällä ei ole juuri tullut oleiltua. JOssain vaiheessa sain kuitenkin tehtyä kolme Farmer's Wife 30 - blokkia.


 Alkuviikosta ahkeroin tämän tilaustyön. Ei mennyt kuten Strömssöössä. Tein kaksi aihioita, toisen yläreuna oli 2 cm liian lyhyt 18 cm kehykseen ja toisen reilun sentin liian pitkä. Leikkasin pitkästä palan pois ja sain liimattua kehykseen nätisti. sille toiselle joka on liian lyhyt pitää yrittää löytää sopiva kehys. Mielestäni luin kaavojen ohjeet , ja lisäisin saumavarat etc, mutta jossain se aina menee pieleen :) Onneksi tilaaja kuitenkin oli tyytyväinen työhön.


3 kommenttia:

  1. Romanttisia blokkeja ja kehyskukkaro!

    VastaaPoista
  2. Kaunis tuo keskusblokki! Parempi, etten koskaan edes yritä tuollaista kehyskukkaroa, kun ammattilaisillekin sattuu siinä virheitä. Lopputulos on kaunis.

    VastaaPoista