maanantai 31. elokuuta 2015

Jane Austen ja -kesäblokit on yhdistettynä

Käytin viikonlopun puhtaasti ompeluun ja valmista tulikin. sain vihdoin yhdistettyä kaikki Jane Austin työn blokit ja  tehtyä reunat.  Peitosta tulee tosi pitkä.


Samoin sain kasattua tämän kesäkursilla aloitetut "Simply Wowen" blokit.  Blokkiohje löytyy Modabakeshopista tarvittaessa.  Tässäkin peitossa on pituutta kun ei pitelijän kädet eivät ylety tarpeeksi korkealle.  


Ja koska jotain on saatu lähes valmiiksi, niin voi hyvällä omallatunnolla aloittaa uutta. Mill Works-peiton kaksi ensimmäistä blokkia, tämä oli heräteostos, johon tuli viimetalvena 9 blokin ohjeet + kankaat.

Ja eikun harsimaan ja tikkaamaan näitä isoja pintoja. Oikeasti inhoan harsimista, mutta pakko tehdä, muuten tikkaus menee pilalle. eikä tikkauskuvion valintakaan ihan helppo nakki ole. 

3 kommenttia:

  1. Mahtavan kauniita peittoja, olet ollut kyllä ahkera! Kauniit blokit nuo viimeisessä kuvassa!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut valmistumisista. Joko olet virittänyt tikkauskoneen tikkausurakkaa varten? Kurssiopit pääsevät tositoimiin.

    VastaaPoista
  3. Molemmat peitot ovat komeita! Minulla on käynyt niin, että valmiita pintoja on syntynyt useampikin, mutta en vaan ole innostunut tekemään ihan loppuun asti.

    VastaaPoista