tiistai 10. helmikuuta 2015

Passipussi

Onnistuin kadottamaan kännykoteloni joten yritin ommella korvaavaa tilalle. Olin joskus aiemmin leikannut palaset jo valmiiksikin. Malli on tästä kirjasta.


Kuvassa näyttää tosi hienolta. Luulin ymmärtäväni englantia mutta nyt pyörrän sanani. en saanut mitään tokkua kuinka sisälle tulevat taskupalat tuli taitella joten aikani pähkäiltyäni laitoin kuten parhaaksi näin. (taskuihin piti silittää erikokoiset vanut ?)

Tämmöinen siitä sitten tuli. ei kyllä näytä samalta kuin kirjan kuvassa :) Vanu oli liian pehmeää, tähän olisi kannattanut laittaa jotain tosi kovaa.  Lisäks pussi oli sen verran iso ettei se korvaakaan kadonnutta kännykoteloa vaan joudun ompelemaan uuden, ehkä jollain toisella mallilla.
3 kommenttia:

  1. Ei tuo nyt kuitenkaan hassumpi ole ja kyllä sen kuvan kassa samanlaiseksi tunnistaa. Jos on liian iso puhelimelle niin se ei kyllä ole hyvä juttu.

    VastaaPoista
  2. Tuttua puuhaa! Ei tule samannäköistä ja kokokin on väärä. Eipä haittaa, aina voi tehdä uuden. Ja jos käännät omasi toisin päin, se on ihan samannäköinen kuuin kuvassa : )

    VastaaPoista
  3. Kyllä sen tunnistaa kuvan näköiseksi, mutta niin se on, että aina ei tule sellaista kun itse haluaisi, no ei muuta kun teet uuden ja käytät tämän johonkin muuhun!

    VastaaPoista