maanantai 7. heinäkuuta 2014

Päivölän kasseja ja pussukoita

Kesän kohokohta, Päivölän tilkkuleiri, on taasen hurahtanut ohi ja aivan liian nopeasti. Tänä vuonna aloitin tammikuusta kesken jääneellä kumisaapaskassilla ja sitten siirryin tähän mainioon talokassiin.Kaverit ristivät kassini kartanoksi koska pihalla kasvoi ruusupuskia ja muutenkin oli ylevät verhoilut. Laukusta tuli uusi läppärilaukkuni, sillä sinne mahtuu nyt kunnolla virtapiuhat sekä kuulokkeet sisätaskuun.

Kassirupeaman jälkeen siirryin pussukoihin. Niitä tulikin montaa erilaista kun piti kokeilla erilaisia malleja ja tapoja.  Kiitos kaikille kurssikavereille kivasta seurasta. Erityiskiitos opettajallemme Jaanalle, laskin että 8 kesän ajan olet jaksnut minua opettaa. ehkä osaan jo pussukan ommella itsenäisesti.

7 kommenttia:

 1. Hieno kartanokasssi ja sopiva nimi sille:) Pussukat on myös mukavia, silmään pisti erityisesti keskellä oleva vaaleahkon punainen;)

  VastaaPoista
 2. Kauniin näköisiä kasseja ja pussukoita, samoin katselin tuota vaaleanpunaista ja punaista, että on jokin uusi malli, jota en ole ennen nähnyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukava malli aukeaa kokonaan ja näkee mitä pussi sisältää, Minnalta saa tarvikkeet. Sellaisia minäkin tein. um

   Poista
 3. Kivoja kasseja ja pussukoita. Tuo kurssi kuulostaa niin parhauelta. Saa keskittyä ompelemiseen samanhenkisten kavereiden kanssa.

  VastaaPoista
 4. Molemmat kassit ovat tosi hienoja ja kivan mallisia. Talot ovat aina lähellä sydäntäni, joten semmoisen teko hieman himottaa.

  VastaaPoista
 5. Upeita tuotoksia! Erityisesti saapaskassi on aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Talokassi on aivan upea. Tuolla tilkkuleirillä voisi olla kivaa..

  VastaaPoista