torstai 20. maaliskuuta 2014

Dear Jane

Minulla oli tässä muutaman viikon tauko Dear jane blokeista, kun olin sairaana ja muuten estynyt osallistumasta tunnille. Eilen taas jatkettiin ja sain nämä kaksi kivaa blokkia valmiiksi. Näissäkin on värillisinä kankaina ne vanhojen farkkujen vaihdosta saadut kankaat Maaritilta. Tänään illalla aion jatkaa haastetyön parissa, ellen sitten jumitu telkkarin ääreen Downton Abbey uusintaa katsomaan.Ompeluhuoneessani, joka oli siis aiemmin tyttären huone, ei ole enää telkkaria, vain kannettavat stereot, mutta heti kun käynnistän ompelukoneen, radiolähetys alkaa rätistä. valittavakseni jää, joko kuunnella cd.tä tai omia ajatuksia. 


5 kommenttia:

 1. Kauniita blokkeja ja lämpöiset pehmeät värit!

  VastaaPoista
 2. Blokkisi ovat kivan väriset. Alan pikkihiljaa ymmärtää noiden tekemisen päälle. Ei valmistu liikaa peittoja kun tekee hitaasti. Mulla oli kauan sitten työpaikalla tietokoneessa kaiuttimet, jotka tulivat hulluiksi kännyköistä. Hirveä rätinä lähti niistä.

  VastaaPoista
 3. Kuinka monta vielä puuttuu? Kauniit värit. Hieman sama ongelma minullakin tuon kuuntelun kanssa. Siksi kuuntelen lähes aina ceedeitä.

  VastaaPoista
 4. Ihania Dear Janeja! Pystytkö kuuntelemaan netin kautta radiota? Meillä ompeluhuoneeni puoli talosta on jossain katvessa radioaaltoihin nähden (korvessa asumisen iloja!), mutta netin kautta pelaa, enkä ainakaan siinä ole huomannut häiriöitä koneiden ollessa käynnissä.

  VastaaPoista