sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kassikurssin satoa ja ensimmäinen Love Entwined blokki

Vuoden kokokohta, viikko Päivölässä suhahti taas ohi nopeasti. Miten sitä aika voikaan juosta ?
Tässä tuotokseni tältä kesää. Mietin miksi näitä on näin paljon ja vertailin joihinkin aeimpiin kesiin: ennen tein enemmän oikeaa tilkkupintaa, nyt kaikki pussukat yhdestä kankaasta. Onkohan kangasvalikoima parantunut vai laiskuus iskenyt ?

Aloitin kurssin vaikeimmasta työstä, eli kuvassa oikealla reunassa näkyvästä "mini-marista". Kirjava mustavalkokangas antaa kivasti anteeksi kaikki ns käsityönmerkit. Laukusta tuli  suosikkini ja otinkin sen heti käyttööni. Laukussa on mukana ns kolikkopussukka eli Luru-Lude.Harjoitin myös oikeaa tilkkuompelua, sillä tarvitsin vähän apuja tähän ensimmäiseen Love Entwined peiton blokkiin.  En ollut tehnyt aiemmin kompassia ja sainkin hyviä neuvoja kuinka tehdä. Aika monet olivat päätyneet ompelemaan käsin palakerrallaan, mutta itse tein paperiompeluna. Blokki ei ole ihan valmis, siitä puuttuu vielä reunus, jonka teen sitten alikkeena.

Nyt voinkin keskittyä taas rästihommiin ja lomailuun. Kiitos kaikille kurssikavereille mahtavasta seurasta ! Nähdään elokuussa uusin kujein :)

3 kommenttia:

  1. Hienoja pussukoita ja laukkuja olet ahkeroinut kurssilla! Voi kun joskus itsekin pääsisin tuollaiselle kurssille!

    VastaaPoista
  2. Ihania laukkuja/reppuja ja pussukoita! Tuli kova halu tehdä tuommoinen reppu. Peitostasi tulee varmasti upea. Ainakin ensimmäinen blokki näyttää kauniilta.

    VastaaPoista
  3. Kiitos samoin mukavasta kurssiseurasta! Toivottavasti teillä oli mukava lomareissu, heti kurssin päälle. Miten Love Entwined edistyy, näin että siihen tuli jo lisää ommeltavaakin?

    VastaaPoista