maanantai 17. heinäkuuta 2017

Lomakuvia

Neljän viikon kesäloma on takana ja taas töissä aherretaan. Laitan ihan omaksikin iloksi muutaman lomakuvan Skotlannista jossa olimme lomamme aluksi.

Haarniska ja tornit ovat Stirlingin linnasta. Ostimme etukäteen ns linnapassin jolla sai kahden viikon aikana käydä 7 päivänä niin monessa kohteessa kuin jaksoi. Kaikkiin kohteisiin passi ei käynyt, mutta aika moneen.Glenfinnan ja Kaarle-prinssin muistomerkki.

Tylypahka express - ei mahduttu kyytiin. liput pitää varata kuukausia ennen mutta autollakin pääsi samoihin paikkoihin.

Valokuvauksellinen Eilean Donan linna. Suosittu hääpaikka.

Cullodenin taistelussa kaatuneiden muistomerkki.


Kuningattaren loma-asunto, Balmoral- linna.


Glen Esk - kansallispuisto


Royal Mile katu Edinburghissa.


Säät samanlaisia kuin Suomessa, jos ei paista niin sataa. Tosin ei odotettukaan mitään ihmeitä. Maisemat olivat todella upeita ja luonto kaunis. Vasemmanpuoliseen liikenteeseen tottuu nopeasti. Upeita linnoja sekä erilaisia linnanraunoita on paljon. Ihan kaikkia mitä olisi halunnut nähdä ei puolesssa toissa viikossa ehdi näkemään. Majoituimme pääasiassa B&B paikkoihin, joista minulla ei ole kuin hyvää sanottavaa.

Käsityökauppoja sai hakemalla hakea mutta Edinburghissa oli kiva lankaliike Kathy's Knit ja siinä lähistöllä Edinburgh Patchwork tilkkukauppa.  Tilkkukaupassa oli paikalla omistajan mies joka heti tarjosi miehelleni teetä. arvasi että naisilla menee kaupassa kauan vaikka pieni puoti olikin.

3 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia paikkoja olette käyneet katsomassa, varmasti oli hieno loma!

    VastaaPoista
  2. Voi, mitä ihania linnoja. Skotlantiin olisi upeaa päästä.

    VastaaPoista
  3. Skotlanti(kin) on vielä omin silmin näkemättä, kiitos kuvakierroksesta!

    VastaaPoista