torstai 19. toukokuuta 2016

Hexagoneja

viimeaikoina olen jatkanut tätä Sue Daleyn hexagon työtä jonka aloitin viimevuonna. Keskuksen ympärille tulee 5 tämmöistä sarakahässäkkää. useampi on aloitettu mutta harva ihan valmiina.


Jahka saan nämä pois käsistäni, siirryn jatkamaan Round Robinia.

Pihallamme omenapuut kukkivat taas upeasti. Puu on ihan hassu, joka toinen vuosi kukkii hulluna ja joka toinen vuosi sitten lepää. Sadon kannalta olisi parempi jos kukkisi kohtuudella joka vuosi. Mutta en valita, kukkaloisto on sen verran upea.3 kommenttia:

  1. Aina kun näkee muiden hexagontöitä, tekee mieli aloittaa itsekin joillain kivoilla kankailla. Minulla on kesken monivuotinen pieni työ, ehkä valmistuu tänä kesänä. Omenapuusi näyttää ihanalta kermakakulta! Harmi,. että kukkiminen ei kestä koko kesää. Tai sinä tietysti toivot niitä omenia, mutta minulle kelpaisi pelkät kukat : )

    VastaaPoista
  2. Mulla on sama kuin Marlellakin, kun nään hexagoneja, tekisi mieli aloittaa, mutta tiedän, että niihin jää koukkuun ja kaikki muut jää tekemättä, joten en aloita:) On yksi monta vuotta sitten aloitettu käsinommeltava vielä kesken...
    Sinun omat ovat hienoja. Omenapuut kukkivat nyt niin kauniisti!

    VastaaPoista