perjantai 9. toukokuuta 2014

Sääntöjen noudattaminen

Täten todistan että olen noudattanut tilkkuilun jaloja sääntöjä.

Kohta 1, osta uusia kankaita - niitä piisaa , myös myytäväksi
Kohta 2 - älä kokkaa, vaan ompele - olen "ulkoistanut" ruoanlaiton jo vuosia sitten miehelleni, mikä näkyy elopainossakin ( omia kokkauksiani ei syö Erkkikään)
Kohta 3 - aloita uusi työ vaikkei edellinen ole valmis

Edellinen perinnettärien salaisuus oli tämmöinen iso kuukaudenblokkityö. Sain eilen juuri toiseksi viimeisen blokin ommeltua. Jäljellä on viimeisin ja suuritöisin blokki. Työhön tuli tauko, kun piti hankkia kangastäydennystä Hollannista. Hollantilaiset sintsit ovat mukavia ommella kun ne eivät veny eivätkä vanu, vaan koko pysyy.


Tänä vuonna Perinnettärissä alkoi pikkuisten Cabot Cuties blokkien tekoa. Olen nyt aloittanut nekin. Ensimmäinen blokki on valmis ja pari muuta odottaa että pistelen reunat. Maarit on postittanut jo ohjeet 45 blokkiin, mutta hitaasti hyvä tulee vai miten se nyt meni.

Ja eikun jatkamaan ompelua , sääntöjen mukaan :D

4 kommenttia:

 1. Kadehdittavan tarkkaa sääntökirjan tulkintaa ;) Jatka vain samaa rataa, esimerkkisi kannustaa muitakin

  VastaaPoista
 2. Hyviä sääntöjä :) Minäkin olen näköjään noudattanut sääntöjäsi, vaikka en ole niistä tiennytkään. Ainoastaan keittiövuorosta en ole saanut ihan kokonaan vapautusta, vaikka pyrkimykseni siihen on ollut melkoinen. ;)

  VastaaPoista
 3. No johan nyt blokkia pukkaa... Oot ahkera :)

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs onkin kauniita sintsejä! Blokeista tulee hienoja. Sääntöjen noudattaminen on hyvällä mallilla täälläkin. Vielä kun pääsis hellan äärestä niin olis täydellistä.

  VastaaPoista