perjantai 2. toukokuuta 2014

Jane Austen blokit & verkkatakki

Minun ei pitänyt aloittaa mitään uutta työtä, mutten voinut vastustaa näitä Jane Austen blokkeja. Alkuperäiset blokit on isoja 12 tuuman blokkeja, mutta pienensin omiani 9 tuuman kokoon kun en halunnut tehdä niin suuria.  Tässä ovat blokit 1 ja 2 .


Käyttämäni kankaat ovat  Quilt Gaten Mary Rose-sarjan kankaita, jotka sopivat tähän tunnelmaan. Mietin pitkään mitä kankaita käyttäisin, mutta lopulta valitsin nämä. Dear Jane-työssäni on reproduction kankaita, Perinnettärien salaisuus -työssä on hollantilaiset sintsikankaat,, enkä halunnut käyttää samoja uudestaan. Vielä ehdit mukaan, alkuperäiset blokit löydät  täältä. 

Kesävaateompelutunnilla sain valmiiksi tämän "verkkatakin".  Vielä on kolme iltaa jäljellä joten ehdin tehdä kesäpuseroita yms.


3 kommenttia:

  1. Nyt löysit Jane Austeniin niin romantilliset kankaat, että kirjat voivat jäädä niiden varjoon. Verkkatakista tuli heti mieleen "sinivalkoisin siivin" ;)

    VastaaPoista
  2. Niin romanttiset Austen blokit! Minäkin ensin suunnittelin käyttäväni Quilt Gaten kankaita, niistä löytyy kauniita kukkakuoseja! Mutta olen tehnyt niistä muita samplereita, joten valitsin nyt toisia kankaita.

    VastaaPoista
  3. Kauniit ja pehmeät värit blokeissasi.Itse kun olen vahvojen värien ystävä, niin en voi muuta kuin ihailla taitavaa värien käyttöä näiden hempeiden sävyjen kanssa.

    VastaaPoista