keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Päivölän kuvia

Elokuussa meillä oli Päivölässä taasen tilkkuviikonloppukurssi, ja vasta nyt sain tekeleiden kuvat siirrettyä koneelle.

Ihan ensimmäisenä ompelin tämän ns Marilaukun. Ollakseen pieni olkalaukku ilman mitään varsinaista tilkkuilua, tämä oli varsin työläs. En yhtään ihmettele jos aidot maksavat mansikoita.Jotta oppisimme jotain uutta, Jaana-opella oli myös uusia blokkimalleja opeteltavaksemme. En ollut ihan niin innostunut tästä ympyrämallista, mutta halusin kokeilla. Jostain syystä tein kyllä ihan kaavan mukaan, mutta lopputulos oli huomattavasti suurempi kuin mallissa. Jouduin hieman justeeraamaan, jotta sain täyden ympyrän.

Jos kävit Wanhassa Satamassa messuilla saatoit nähdä tämän valmiina, kuten nämä pirteät patalaputkin.
Nämä tein ihan itseäni ilahduttaakseni. Omenakangas on ihanan pirteää ja japanilaisesta lehdestä kopsattu malli toimii hyvin. (itse olen surkea piirtäjä)

2 kommenttia:

  1. Kaunis laukku ja varmaan hyvän mallinen, miten tässä on nuo laukunkannattimet laitettu, onko tuossa d-lenkki? (ei näy kuvassa oikein selvästi), pirtsakka kangas tuo omppukangas! Kaunis blokkimalli ja patalaput.

    VastaaPoista
  2. Hihna on ommeltu suoraan kiinni sivukappaleisiin. Mitään D-lenkkejä tai pikalukkoja en tällä kertaa käyttänyt laiskuuttani Alkuperäisessä mallissa oli d-renkaat sivuilla. HIhnassa ei nyt ole mitään säätövaraa, mutta aika harvoin sitä muuttelee hihnojen pituuksia muutenkaan.

    VastaaPoista