perjantai 24. marraskuuta 2017

Mill Works - etenee - ei etene- etenee hitaasti

Mill Works etenee tosi hitaasti. työn alla oleva blokki on painajaismainen ja niitä pitää tehdä vielä 4 kpl. Ensin pitää väkertää 64 kpl pikkuruista lentävää hanhea, jotta saa tämän kuvassa näkyvän isomman blokin osasen tehtyä. ( joita tulee joka blokkiin 4 kpl). Pelkästään kankaiden leikkuuseen meni tunteja.


Onneksi vaateompelussa hommat etenee vauhdikkaammin, saumurilla surauttaen kuten tämä alusmekko, joko on jo valmis vaikka kuvassa vähän kesken.  Jatkossa ei tarvitse joka mekkoon laittaa vuorta kun voi käyttää erillistä hamosta.



Messuja varten ompelin välityönä näitä hexagon patalappuja. Keskustaan siis kahden tuuman kuusikulmio ja ympärille 1 1/2 tuuman kaitaletta. tulee oikein mukavan kokoinen.  Eristeenä keskellä on pehmikehuopaa, joka käy näitä pannulappuihin hyvin. 



Iltaisin kun silmät on suostuneet jotain näkemään olen pistellyt tätä jouluista astiapyyhettä.  Näitä on itseasiassa kiva tehdä. Kuvio ei ole suuren suuri ja valmiilla työllä on jokin käyttötarkoitus.  Tämäkin liina päätyy lahjaksi.





3 kommenttia:

  1. Ihailen sinua, kun osaat ja jaksat väkertää näitä pieniä juttuja! Tuo astiapyyhekin on niin kaunis, toivottavasti saaja osaa arvostaa.

    VastaaPoista
  2. Pistelytötä jäin minäkin ihailemaan, on tosi kaunis:) Patalaput ovat myös kivan jouluisia:) Ompeluhommat etenee täälläkin hitaasti -liian hitaasti;)

    VastaaPoista
  3. Nyt menee makuasiat ristiin: Heksagoneihin en suostu koskemaan, mutta tuollaisia perustähtiä olen valmis tekemään.

    VastaaPoista