keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Somistepäivitys

Messusomisteeni on nyt valmis.  Sain sen tikattua viikonloppuna valmiiksi. Tikkauksessa  minulla on käytössäni Pfaffin Power Quilter joka onkin oikein käypä apu.  Jonkin verran meni aikaa koneen ominaisuuksiin opetellessa mutta nyt alkaa homma luistaa. (kone on ollut minulla toista vuotta, taidan olla vähän hidas oppija :D)   Jotta tikkaus sujuu hyvin, kannattaa valtaosa peitosta olla pöydän päällä eikä sylissä. Silloin saa kuviot helpoimmin tikattua.

Valmis peitto on sitten messuilla esillä. Osasto B17,  Helsingin kädentaitomessut tulevana viikonloppuna.


Ehdin vielä tekemään pari pientä patalappua.  Tässä on kuvassa tikkauksen apuna tikkauspaperi johon tikattava kuvio piirretään. Paperi on ohutta, hyvin läpinäkyvää ja repeytyy hyvin poistettaessa. Suosittelen.  Tikkauspaperia ja kanakangasta löydät täältä, jos et pääse messuille tai Tilkkuladulle.
4 kommenttia:

 1. En ole tiennytkään, että sinulla on tuollainen kone! Kiinnostava paperi ja kangas söpö. Minulla on samaa kangasta punaisena, mutta keltaisissa on enemän Pääsiäistä.

  VastaaPoista
 2. Olisikohan tikkauspaeri paperiompeluun sopivaa? Voiko sitä laittaa tulostimeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei voi laittaa tulostimeen koska se on ollut rullalla, tod.näk menee rikki tulostimessa. Muuten paperiompeluun voisi sopiakin.

   Poista
 3. Tikkauspaperi, mielenkiintoista... kiva kanakangas!

  VastaaPoista