torstai 7. tammikuuta 2016

Uusi vuosi ja uudet blokit

Blogissa on ollut hiljaista kun olen laiskotellut tästä. Toinen syy on etten saa kuvia ipadista suoraan blogiin, joten pitää kierrättää monen mutkan kautta...

Farmer's wife blokkirintamalla oli onneksi julkaisutauko joulun pyhien aikaan. Sain tehtyä 11 rästiin jäänyttä blokkia joululomani aikana.  Tässä niistä muutama. Blokit vaikeutuvat koko ajan ja menee pienempien palasten ompeluksi. Edelleen on muutama tekemättä ja uudet tämän vuoden blokitkin on jo julkaistu. Onneksi näin pakkasilla ehtii ompelemaan kun on liian kylmä hiihtää.


Maarit julkaisi tuolla FB:n puolella tämmöisen leikkimielisen Jotakin valmiiksi Joka kuukausi ryhmän. tässä mnun tammikuun valmistunut. Syksyn vaateompelusta jäi kesken tämä tunika. Kaivoin esille kirjontakoneeni ja tein värikkäät taskut. taskujen koko määräytyi jäljelle jääneen kangaspalan mukaan. Siksi eivät ole samankokoiset. Hyvää alkanutta tilkku-ja ompeluvuotta 2016 !


1 kommentti:

  1. Voi miten ihana tunika! Noista taskuista voisi päätellä, että tuo on virallinen ompeluvaate. Se päällä kaikki ompelukset sujuvat leikiten ja onnistuvat aina. Blokkeja oletkin tehnyt aikamoisen määrän.

    VastaaPoista