tiistai 23. kesäkuuta 2015

Uusi alku

Ompeluhuonetta järjestäessäni tutkailin Love Entvined peiton alkuani uudestaan. Alku on siis yhtäkuin työn keskelle tuleva kompassi. en ollut tyytyväinen siihen 2 vuotta sitten tekemään palaan vaan aloitin uudestaan.  netistä löysin ohjeet jossa kompassi tehdään ikään kuin applikaationa eikä paperiompeluna.

Aluksi piti piirtää kuva toiselle puolelle ja sitten kirjoa päälle kuvio. tähän meni pari iltaa kivasti.
sitten sai aloittaa applikoinnin liimaamalla siniset palat ja applikoimalla punaiset. Seuraavaksi tulee keltaiset sakarat applikoiden.

Onneksi on jotain vähän reippaammin valmistunuttakin. Kuten tämä terassipöytäliina. Liinan kankaat ovat pääasiassa matkamuistoja Ranskasta. Jotain jouduin lisämään kun matkamuistotilkkupussit kävivät vähiin.
Juhannuksena ompelin tämän kesäkurssilta kesken jääneen hellemekon valmiiksi. Josko ne ilmat nyt lämpenisi. Ensiviikolla viimeistään on hirmuinen helle kun ollaan sillä ah niin kauan odotetulla kesäkurssilla.

4 kommenttia:

 1. Vaikealta tuokin kompassi vaikuttaa! Pöytäliinakankaat tuo kyllä välittömästi Ranskan ja Provencen mieleen. Hellemekko on ihastuttava, toivottavasti sille tosiaankin tulee käyttöä.

  VastaaPoista
 2. Oi noita kompasseja, näyttää kyllä niin vaikealta tehdä. Kauniita Ranskan kankaita ja kaunis liina, mekkokin on niin hieno, kyllä nyt pitäisi helteiden tulla, että pääset käyttämään mekkoa!

  VastaaPoista
 3. Älä tuollaista ennusta. Kivan hellemekon olet ommellut ja muutenkin ollut ahkera.

  marjoriitta

  VastaaPoista
 4. Täällähän valmistuu vaikka mitä. Dear janet näyttävät tosi hienoilta :)

  VastaaPoista