torstai 9. lokakuuta 2014

Äkkiähän mä tämän sutasen

On kyllä tilkkuilussa vaarallisin lause. Käytännössä se tarkoittaa että hutaiset jotakin jota saat sitten purkaa ja ommella uudestaan, usein montakin kertaa.

Kun ensin eilen ompelin tätä pikkublokkia hitaasti ja hartaasti, katsoin että vielä ehtisin tekemään yhden nopean ennen kotiinlähtöä. Sain kerran purkaa ja ommella  tätä "helppoa" blokkia uudestaan kun mitoitus oli pielessä. No, lopputuloksena on oikein kaunis blokki, mutta siinä ei ole yhtään saumanvaraa. No onneksi meillä on open ohjeet miten "täytetään" liian pienet blokit oikeaan kokoonsa.Huomaan nyt kun en päässyt vaateompeluun että blogini alkaa olla vähän tylsä, pelkkiä Dear Jane and Austen blokkeja. Tilanne korjaantuu onneksi pian. Viikonloppuna on vuorossa "kierrätysmattoja ommellen ilman kangaspuita kurssi" jossa teen amerikkalaisella  Rug hooking tekniikalla  kivaa mattoa villakaitaleista. Ja lauantaina on Tyttöjenpäivän tilkkutreffit Espoossa. Ehkä näemme siellä.

4 kommenttia:

 1. Hyvin olet korjannut blokin kokoonsa ja lauantaina nähdään Tyttöilyssä.

  VastaaPoista
 2. Eihän tämä nyt tylsäksi ole muuttunut! Tarkkaa työtä vaativa blokki ja eikäs ole helppoa, kun on joka ongelmaan ratkaisu. Semmoisia ne hyvät opet on. Nähdään lauantaina.

  VastaaPoista
 3. Mitä tylsää... ihanaa nähdä muiden tekemisiä ja ihailla niitä, kun itse ei saa mitään aikaiseksi.

  marjoriitta

  VastaaPoista
 4. MInusta ei olisi noita blokkeja tekemään. Tuo otsikko kuulostaa niin tutulle...

  VastaaPoista