tiistai 3. kesäkuuta 2014

Cabot Cuties sekä QuiP dayn järjestämisestä

Yritän järjestää Vantaan Tilkkutiiraajien Quilting in Public -day tapahtumaa, huonolla menestyksellä. Soitto Vantaan kaupungille selvitti ettei mitään tapahtumaa saa järjestää ilman lupaa jos tulee jotain kiinteätä ( lue pöytä) mukaan. Lupaa ei ehdi enää saamaan. Kesti viikkoja saada kyseinen hlö kiinni ...
Tämä koskee siis kaupungin katualueita. Jos haluaisimme jonnekin puistoon, siitä pitäisi pyytää lupa viherosastolta etc.. Mitään ei saa myydä, silloin olisi kyse torikaupasta ja paikka tulisi varata torikauppiasyhdistykseltä ja maksaa toripaikasta.

Toivottavasti muissa kaupungeissa ei ole yhtä nuivaa vastaanottoa.

Muutaman Cabot Cutiesin olen sentään ehtinyt ompelemaan. Alimmassa on pykäpistoilut vähän kesken, mutta valmistunee nopsaan.

8 kommenttia:

 1. No jospa vaan menette jollekin penkille istumaan tai puistopiknikille tilkkujenne kanssa. Siinä sitten kamppaatte ohikulkijoita tutustumaan tilkkuilun saloihin. Kai Vantaalla sentään saa useampi ihminen kokoontua samaan paikkaan ja vaikka samalle penkille ilman lupaa. Ei kannata totella byrokraatteja ihan kirjaimellisesti, suosin reipasta kansalaistottelemattomuutta!

  VastaaPoista
 2. Samoilla linjoilla Marlen kanssa, paitsi kamppaamisesta;) Kysypä jonkun kirkon pihaa.

  VastaaPoista
 3. Puistoon vaan, tai kaupungintalolle tilkkutöitä tekemään. Kuka sen voi kietää.

  VastaaPoista
 4. Penkeillä saa istuksia vapaasti, niihin ei tarvita lupia. Mutta olisin halunnut mukaan pienen pöydän, jota ei siis sallita. Raahaan varmaan silityslaudan, sehän ei ole kiinteä :)

  VastaaPoista
 5. En uskalla yllyttää kansalaistottelemuuteen vaikka mieli tekisi. Ei muuta kuin piknikille ompelusten kanssa!

  VastaaPoista
 6. Penkille tai puistoon vain, kai sitä ihmiset saavat kokoontua yhteen istuskelemaan, vaikka ompelusten kera, kyllä siihen pian kerääntyy kiinnostuneita:)) Kauniita Gabot Guties blokkeja!

  VastaaPoista
 7. Täällähän oh kaikenlaisia hienoja blokkeja :) Tulen taas penkille istumaan viereesi kuten viimeksikin...

  VastaaPoista
 8. Voi, kuinka byrokraatit ovat byrokraattisia siellä etelässä. Meillä riitti pari kesää sitten.sähköposti ao. virkamiehelle ja lupa tuli ja tieto poliisille ja palokunnallekin meni.. Aikaa kului pari päivää. Kaikesta tästä helppoudesta huolimatta tulisin mielelläni kanssanne puistonpenkille istumaan

  VastaaPoista