keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Lahjapajalta valmistunutta

Joululahjapajani käynnistyi viimein. Ompelin toalettipussukan vahakankaasta kummipojalleni. Onneksi löytyi modernimpaa kuosia , kaikki muut vahakankaani ovat hyvin kukkaisia. Pussukan sisään tulee sitten aiheeseen liittyvää tarpeellista tavaraa. Pussukasta tuli hyvin reilunkokoinen kun en muistanut pitikö saumavarat lisätä kaavaan vai , ja varmuuden vuoksi sitten lisäsin. Ei olisi tarvinnut.


Sunnuntaina meillä oli vuoden viimeinen kilta. Ensimmäinen valmistunut I love quilt peittokin oli näytillä. Tässä Sinikan näkemys. Kiitos kaikille tilkkuystäville killassa siitä että olette jaksaneet minun eri hidasta BOM peiton tekoa. Ensivuonna vetovastuu siirtyykin sitten kiltamme vetäjälle, Alicelle.  Alice oli valinnut ihanan talo-aiheisen BOM peiton.  Perinnettärissäkin alkaa uusi kuukauden blokki-työ. Siinä tulee kuulemma 7 blokkia joka kuukausi. Onneksi olen käyttänyt ompelukoneeni huollossa vastikään :)
 Voisikohan sitä ehdottaa että jos on tilkkuihminen, saisi tehdä 4-päiväistä työviikkoa ja yksi päivä olisi varattu ompelulle ? 

4 kommenttia:

 1. Tyylikäs pussukka kummipojallesi. Ja kannatan lämpimästi "aloitettasi" 4-päiväisestä työviikosta ja viikottaisesta ompelupäivästä :D

  VastaaPoista
 2. Kiva vahakangas pussukassa! Olisikohan tuossa nelipäiväisessä työviikossa aihetta ihan kansalaisaloitteeksi asti? On siellä aloitelistassa niin hulluja juttuja, että tuo voisi mennä kaikessa järkevyydessään läpikin! Kannatan ehdottomasti!

  VastaaPoista
 3. Hieno ja tarpeeksi miehekäs. Kaunis tuo Sinikan työ. Nuo lankarullat reunoissa ovat hienot. 4-päiväinen työviikko sopii mainiosti minullekin.

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti pitäisi kansalaisoikeuksiin saada tuo ehdottamasi! Lähtekäämme ajamaan asiaa laiksi asti!

  VastaaPoista