perjantai 29. marraskuuta 2013

Pikkujuttuja pikkujoulun alla


Viimeaikoina aika on  mennyt työn merkeissä. Onneksi osa siitä on ollut ihan kivaa, kuten tämä messuilu.
Tampereen messut ovat kova itsehillinnän paikka, myös kauppiaalle. Pitkään haikailin näiden Tarinaryijyn Satujussien  perään, mutta pysyin lujana. Nyt voin laittaa nämä joululahjatoivelistalle. Sen sijaan rahani menivät Emmulin ihaniin ristopistomalleihin ja kirjoihin. 

I love to quilt - työni edistyy hitaasti mutta varmasti. Laskin että enää yksi applikoitava blokki puuttuu. Mallihan on kirjasta Cozy Quilting jota saa täältä. Viimeisimmässä Tilkkulehdessä on esillä yksi variaatio tilkkumallista. 
Joku onnekas saattaa saada tämän kivan ristopistokortin tänä vuonna, mikäli saan vaan sen valmiiksi ennen postinlakkoa. Ongelmana vaan on että vaikka mitkä silmälasit laittaisi päähän, en tahdo nähdä lähelle hyvin. 


1 kommentti:

  1. Hyvä kuva sinun kaupasta. Edellisvuonna minä himoitsin ja hiplasin noita ryijyjä. Onneksi muistin, että en ole mikään ryijyntekomestari ja jätin ostamatta. Tuo kurkkaava pitkäkorva olisi ollut minun valinta. Ja taas kun näen sen, niin haluaisin sen! Kai sitä ihminen oppisi tuollaista tekemään...

    VastaaPoista