perjantai 8. maaliskuuta 2013

Hyvää Naistenpäivää !

Messusomiste tuli valmiiksi viime perjantaina keskiyöllä. Harmillisesti kuva on kännyssä. joka ei ole yhteensopiva kotikoneeni kanssa. Sen verran sanoisin että jos tilkkuopettajanne jankuttaa teille ettei neliöistä halkaistua kolmiota kannata käyttää, ota onkeesi. Minä en ottanut ja siksi somisteen reunojen kanssa olin helisemässä, ne kun joustivat. Reunoihin aina neliöstä kahteen kertaan leikatut kolmiot !

Naisten päivän iloksi jaan tämän kirjontakuvan arkistostani.  Kivaa kirjailua !


5 kommenttia:

 1. minun pitää esittää nyt tyhmä kysymys, mutta mitä tarkoittaa neilöstä kahteen kertaan leikatut kolmiot, en ymmärrä, aloittelija kuin olen ;-)

  VastaaPoista
 2. Työsi näytti todella hyvältä lauantaina. HST:t ovat olleet mun suosikkiaskartelu vuosikausia. Mitä siitä, jos ompelusta tulee käsin tehdyn näköinen. Olen tehnyt neliönpuolikkaista isoja peittoja ja pienempiä juttuja ja käyttänyt niitä meren aallot mallilla tehtyihin peittoihin. Opettajasi on ilmeisesti aivan väärässä. Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
 3. Hei Kaisa, kahteen kertaan leikatut kolmiot = yksi neliö leikataan ensin kulmasta kulmaan. Jätetään palat paikalleen ja leikataan toisesta kulmasta kulmaan. Näin sinulle tulee yhdestä neliöstä 4 kolmiota joissa kaikkissa on joustamaton pitkä reuna.

  VastaaPoista
 4. Hei Minna, kiitos neuvoista, jotain tuommoista uumoilin itsekin

  VastaaPoista