keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Päivölässä valmistuneita
Päivölän tilkkuviikonlopusta on jo kohta 3 viikkoa ja vasta nyt saan kuvat tänne nettiin.  Koska ehdin olla kurssilla vain yhden vuorokauden,  piti tekemisiä hieman rajoittaa. Keskityin enempi pussukoihin.  Yllä oleva on peruspussukka, tikkaus mielikuvitukseton, kun en jaksanut tehdä mitään hienoa.
Toiseksi halusin tehdä vekitetyn pussukan, kun en enää muistanut kuinka se tehtiin. Helppoa, yhdistät pitkän kankaat ympyräksi ja suljet pohjasta ja yläreunaan vetoketju.Molempien pussukoiden kankaat ovat täältä. Aloitin myös uuden tilavan käsilaukun teon, mutta siitä unohdin ottaa kuvan. Laukku itse asiassa olisi miltei valmis, vain sankojen kiinnitys puuttuu.


 Koska toimin edelleen taloutemme ainoana kävelevänä henkilönä, ompelut ovat jääneet vähiin ja enempi olen viettänyt aikaa metsiköissä, ruokakaupoissa sekä hellan ääressä. Edes hiihtoladulle en ole ehtinyt, vaikka hiihto on lempi-urheilulajini tilkkublogien surffailun jälkeen.

3 kommenttia:

  1. Kauniita pussukoita ja kauniita kankaita!

    VastaaPoista
  2. Ihania pussukoita, ihania kankaita!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi blogiini. Kalastelen kannanottoja blogini kautta. Kunpa olisin perinteisten tilkkutöiden mestari niin voisin kirjoittaa niistä. Nyt täytyy tyytyä kirjoittamaan siitä, mitä osaan.

    VastaaPoista