tiistai 22. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäinen Dear Jane blokki

Dear Jane tunnit alkoivat viimeviikolla ja saanen esitellä vuoden ensimmäisen blokkini. Vihreä kangas on opettajan varastoista, kurssin alussa saamme valita häneltä jonkun kivan kankaan.

Olen ollut vuoden dear jane tunneilla ja minulla on noin 30 valmista blokkia. laskin että minun vauhdillani vie 10 vuotta ennenkuin peitto on valmis. toisaalta eipä minulla ole kiirettä minnekään.


6 kommenttia:

 1. Hieno blokki! No, sitten kun sinulla on kaikki blokit valmiina peitosta tulee upea ja saat olla ylpeä kun teit sen!

  VastaaPoista
 2. minhän kokoinen tuo blokki on,kaunis on!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista. Dear Jane blokit ovat kaikki 4 1/2 tuumaa eli varsin pieniä. Siksi niitä tehdään peiton keskustaan tuollaiset 169 kpl ja reunoille 100 kpl kolmoita.

  VastaaPoista
 4. Kiva blokki, kangas on kaunista ja sopii hyvin blokkiin. Nämä Dear Janet on minulle aika uusi juttu ja siksi seuraan mielenkiinnolla Janesi edistymistä.

  VastaaPoista
 5. Kaunis blokki. Aika kamalan paljon niitä blokkeja tarvitaan. Mutta kuten sanoit, mihin tässä kenelläkään on kiire, ehtiihän noita pikkuhiljaa väkertää.

  VastaaPoista
 6. Kaunis blokki (onko se tuon mallin nimi vai mistä se tulee??) Pikkutarkkaa työtä ja aikas monta saat väsertää noita yhteensä. Luulen että siitä tulee tosi kaunis. Itse teen vähän helpompia tilkkutuherruksia, olen vasta alkaja, mutta tykkään kovasti tilkuilusta!

  VastaaPoista