maanantai 20. elokuuta 2012

Ostoksilla

Olin joskus jo kesällä ostoksilla Porvoossa, josta löysin nämä ihanat laatikot.Laatikoita oli kaikkiaan kolme. Suurimmassa säilytän nyt vaateompelukaavoja, jotka muuten olisi aina rypyssä tai muuten vaan kateissa. Kahden  pienemmän käyttötarkoituksesta vielä valitsen, laitanko nauhoja, nappeja vai jotain ihan muuta.
Porvoosta muutenkin tekee kaikkia kivoja löytöjä. Muutamissa puodeissa on paljon ihania nauhoja ja pitsejä. Perjantaina 30.8 vietetään Porvoossa ostosten yötä jolloin pääsee sekä museoihin että kauppohin tavallista myöhempään. 

Eilen sunnuntaina meillä oli tosiaan kilta ja kangaspenkojaiset. keräilin trikookankaiden näytepaloja sillä ajatuksella että yhdistän palat saumurilla yhdeksi pinnaksi, josta sitten leikkelen t-paitoja tms. Saa nähdä kuinka käy. Toivottavasti vaateopettajalla, Riitalla on hyviä ehdotuksia. Palat olivat noin 30*50 cm suuria, joten ihan silpuista ei ole kyse.

Työväenopiston kursseista sen verran että pääsin samalle Macaron kukkarokurssille Maaritin kanssa. Lisäksi jatkan Dear Jane "opintojani" Espoossa. Ranskan tunnit jätän nyt syksyllä suosiolla väliin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti