sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Päivölän laukkukurssin satoa

Heinäkuun alussa olin perinteisesti Päivölässä tilkkulaukkukurssilla. Ja heti hyvät uutiset. Ensi kesänä on 2 laukkukurssia, koska perinteinen kurssimme on aina täynnä, niin opisto pitää toisenkin kurssin jotta kaikki uudet halukkaat mahtuvat mukaan. Suosittelen lämpimästi !

Tässä kuvia valmistamistani kasseista. NQT.stä ostin tämän laukun tarvikepakettina.  Kirjottavan kuva-aiheen vaihdoin enemmän omakseni. Valmiina kuvana oli nimittäin kuppikakkutalo. Aika hieno kassista tuli huolimatta tanskankielisestä ohjeista ( joita en jaksanut lukea) . Malli on saatavana tanskalaisesta puodista nimeltä Quiltmydesing.

  


Samalta tanskanreissulta ostin myös tämän repun ohjeet, onneksi tällä kertaa englanniksi. Reppu koottiin hyvin erikoisella tavalla, ns levypintana. Repussa on paljon taskuja, sekä sisällä että ulkona ja kangasta meni lähes 2 metriä pelkkiin ulkopintoihin. Yhtenä päivänä ompelin myös mieheni synttärilahjaa, torkkupeittoa. Malli tähän oli saksalaisessa tilkkulehdessä. Peitto oli hauska tehdä, varsinkin kun taustapuolella on vain fleece. Kurssilla en ihan ehtinyt saada täysin valmiiksi, mutta tein viimeistely/koristetikkaukset kotona. 


Myös testimakaajankin mielestä peitto on mukavan pehmoinen :)
1 kommentti:

  1. Molemmat laukut ovat todella ihania! Miten ihmeessä yhteen reppuun saa tuhlatuksi niin paljon kangasta? Miehen torkkupeitto on reippaan oloinen.

    VastaaPoista