torstai 26. syyskuuta 2013

Dear Jane - mainontaa


Syksyn ensimmäiset blokit, olkaapa hyvät. toisen blokin keskusta odottaa käsinapplikointia, mutta muuten valmis. Sitten otsikon mukaista mainontaa. Espoon aikuisopiston Dear Jane tunneille mahtuu lisää oppilaita, jos nämä miniatyyrit kiinnostavat. Tunnit ovat Ruusuvuorenkoululla Leppävaarassa, jonne on helppo tulla.

Mikäli et taas tykkää Dear Janesta ja sinulla kirja, josta haluat päästä eroon, otathan yhteyttä. Kirjaa ei oikein saa mistää enää ja lupasin kysellä josko joku olisi halukas myymään omansa.

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Mekkoni mun

on valmitumassa tässä. Olen päässyt jo kaulukseen asti. En muuten ole aiemmin ommellut kauluksia, joten tuleepa sekin tutuksi. Kangas oli todella herkästi rispaantuvaa, joten oli onni että opistolla on saumurit, joilla hurauttaa reunat ennenkuin ovat ihan sohjoa. Tänään pääsen myös pitkästä aikaa Dear Jane tunnille. Mitähän ope tuumii kun on kaikki kesätehtävät tekemättä ?

perjantai 20. syyskuuta 2013

Ompelunssa

Kädentaitomessuilta osui keräilemäni Virkkukoukkusten korttien lisäksi tämä ihana kalenteri. Koska minulle iski syysflunssa, kalenterin marraskuun kuva on oikein paikallaan. Tosin en ole saanut mitään aikaiseksi, mutta ainahan voi toivoa ja suunnitella.

perjantai 13. syyskuuta 2013

Syyssampler

Syyssampler muuttuikin enempi pöytäliinaksi kun aika loppui. Tämän pitäisi roikkua huomenna messuosastoni seinällä . Kaikki kuviot on liimaharsolla applikoitu ja yksinkertaisesti tikattu kiinni. Oravan kuvan nappasin jostain, mutta muuten ovat omia piirroksia nuo kävyt,terhot,sienet ja lehdet.